Javascript is required
NL flag of the Netherlands

Aerodynamicus

Ongeveer twee derde van het energieverbruik van Nuna is om haar luchtweerstand te overbruggen. Daarom is een goed aerodynamisch ontwerp cruciaal.

Samen met twee andere aerodynamic engineers begin je het jaar met verschillende concepten bedenken. Je bepaalt waar de wielen komen, waar de coureur gaat zitten en hoe lang en breed de auto ongeveer wordt. Daarna wordt met behulp van computersimulaties het ontwerp geoptimaliseerd om tot een zo’n laag mogelijke luchtweerstand te komen. Hiervoor zul je gedurende de eerste maanden alle software onder de knie moeten krijgen, om bijvoorbeeld CAD en CFDs te kunnen gebruiken. Tijdens het ontwerpen moet wel rekening worden gehouden met de eisen van andere disciplines. Het is jouw taak om deze eisen te combineren tot een zo’n aerodynamisch mogelijk ontwerp.

Ben je enthousiast geworden en denk je dat deze functie perfect bij jou aansluit? Solliciteer dan nu voor de rol van Aerodynamicus bij het Brunel Solar Team!

Heb je nog vragen? Kom dan vooral langs bij een van de interesse activiteiten of stuur je vragen naar

sollicitatie@brunelsolarteam.com

Aanmelden

Solliciteer nu door je  CV en motivatiebrief op te sturen naar sollicitatie@brunelsolarteam.com. Vermeld je contactgegevens in je CV en geef in je motivatiebrief aan welke functie(s) je interessant vindt en waarom. Aanmelden kan tot 10 maart 2023 23:59!

Heb je nog vragen? Aarzel niet en stuur een mail naar sollicitatie@brunelsolarteam.com of kom langs op een van de interessemomenten!

Solliciteer nu voor het avontuur van je leven!

sollicitatie@brunelsolarteam.com
Nuna 12 tijdens de kwalificatie in Darwin, Australië
Terug naar sollicitaties