Javascript is required
NL flag of the Netherlands

Chief Engineer

Het management van het Brunel Solar Team is verantwoordelijk om het team optimaal te laten presteren zodat de beste zonneauto gebouwd kan worden. Het management bestaat uit drie teamleden met ieder een eigen takenpakket.

De chief is samen met de technisch manager verantwoordelijk voor het technische gedeelte van het team. Het is jouw hoofdtaak om er voor te zorgen dat we met de beste zonneauto aan de start staan in Australië. Anders dan bij de technisch manager ligt jouw focus op de kwaliteit en de gedetailleerde integratie in de auto, waarbij jij het CAD model van Nuna beheert.

Samen met de technisch manager zorg je voor een goede integratie van de technische projecten. Je praat veel met de verschillende disciplines om een goed overzicht te hebben van de uitdagingen en prioriteiten. Daarnaast draag je verantwoordelijkheid in de kwaliteitscontrole bij het ontwerp van de auto. Hierbij is praktisch inzicht een pré.

Als Chief Engineer is het belangrijk om goed technisch inzicht te hebben en hoofd- van bijzaken te kunnen onderscheiden. Ben je niet bang om keuzes te maken en ben je technisch breed geïnteresseerd? Dan past deze functie bij jou!

Heb je nog vragen? Kom dan vooral langs bij een van de interesse activiteiten of stuur je vragen naar

sollicitatie@brunelsolarteam.com

Aanmelden

Solliciteer nu door je  CV en motivatiebrief op te sturen naar sollicitatie@brunelsolarteam.com. Vermeld je contactgegevens in je CV en geef in je motivatiebrief aan welke functie(s) je interessant vindt en waarom. Aanmelden kan tot 10 maart 2023 23:59!

Heb je nog vragen? Aarzel niet en stuur een mail naar sollicitatie@brunelsolarteam.com of kom langs op een van de interessemomenten!

Solliciteer nu voor het avontuur van je leven!

sollicitatie@brunelsolarteam.com
Nuna 12 tijdens de kwalificatie in Darwin, Australië
Terug naar sollicitaties