Javascript is required
NL flag of the Netherlands

Electrical engineer

Als Electrical Engineer bij het Brunel Solar Team ben je verantwoordelijk voor het volledige elektrische systeem van Nuna 13. Daarbij focus je op het zo efficiënt mogelijk krijgen van alle onderdelen in de auto. Van zonnepaneel via de accu naar de motor: nergens mag energie verloren gaan!

Als elektrotechnicus ben je gedurende het jaar bezig met het ontwerpen en bouwen van het gehele elektrische systeem. Hierbij kom je in aanraking met de drie belangrijkste systemen in een zonneauto: de elektromotor, het accupakket en het onderdeel dat Nuna zo bijzonder maakt als auto, namelijk het zonnepaneel! Elke elektrotechnicus in het team is verantwoordelijk voor tenminste één van deze drie hoofdonderdelen en werkt daarnaast ook aan andere projecten zoals PCB ontwerp en het aansluiten en configureren van de elektronica in Nuna.


Bij het ontwerpen van de auto kom je in aanraking met de nieuwste van de nieuwste technieken op het gebied van fotovoltaïsche cellen en energieopslag. Hierbij krijg je de kans om met echte pioniers en progressieve bedrijven samen te werken en als early adopter te laten zien wat er mogelijk is in de wereld van groene energie met baanbrekende apparatuur en onderdelen, voordat deze überhaupt verkrijgbaar zijn op de wereldwijde markt. Daarnaast leer je hoe je complexe systemen zo efficiënt en betrouwbaar mogelijk maakt.

Vragen? Kom langs op de borrels of stuur een mail

sollicitatie@brunelsolarteam.com

Aanmelden

Solliciteer nu door je  CV en motivatiebrief op te sturen naar sollicitatie@brunelsolarteam.com. Vermeld je contactgegevens in je CV en geef in je motivatiebrief aan welke functie(s) je interessant vindt en waarom. Aanmelden kan tot 10 maart 2023 23:59!

Heb je nog vragen? Aarzel niet en stuur een mail naar sollicitatie@brunelsolarteam.com of kom langs op een van de interessemomenten!

Solliciteer nu voor het avontuur van je leven!

sollicitatie@brunelsolarteam.com
Nuna 12 tijdens de kwalificatie in Darwin, Australië
Terug naar sollicitaties