Javascript is required
NL flag of the Netherlands

Mechanical Engineer

Als mechanicus bij het Brunel Solar Team ontwerp, produceer en test je alle mechanische onderdelen in de zonneauto. Hierbij moet je denken aan alles wat er komt kijken vanaf het wiel tot aan de body van de auto: de ophanging, het stuursysteem en het remsysteem. Echter ben je er daar nog niet, ook ben je verantwoordelijk voor het mechanische systeem dat het zonnepaneel onder de juiste hoek zet en het systeem wat de canopy opent en correct sluit zodat de coureur soepel kan in- en uitstappen. Dit alles doe je uiteraard niet alleen. Samen zullen jullie creatieve oplossingen proberen te bedenken voor de grote uitdagingen waar jullie voor komen te staan.

Tijdens je jaar zal je een goede balans vinden tussen designen op de computer en het in de praktijk uitvoeren in de werkplaats. Je zult je bezighouden met het 3D teken programma CATIA en FEM software ANSYS. Binnen no time leer je hier mee omgaan en maak je van je eigen ontworpen onderdelen nieuwe werktekeningen. Je komt in contact met allerlei bedrijven in verschillende productieprocessen om jouw onderdeel van het juiste materiaal te laten produceren. Richting de race in Australië zul je zorgen dat Nuna in een topstaat is. Draaien de remmen vrij? Staat het stuur mooi uitgelijnd? 

Heb je nog vragen? Kom dan vooral langs bij een van de interesse activiteiten of stuur je vragen naar

sollicitatie@brunelsolarteam.com

Aanmelden

Solliciteer nu door je  CV en motivatiebrief op te sturen naar sollicitatie@brunelsolarteam.com. Vermeld je contactgegevens in je CV en geef in je motivatiebrief aan welke functie(s) je interessant vindt en waarom. Aanmelden kan tot 10 maart 2023 23:59!

Heb je nog vragen? Aarzel niet en stuur een mail naar sollicitatie@brunelsolarteam.com of kom langs op een van de interessemomenten!

Solliciteer nu voor het avontuur van je leven!

sollicitatie@brunelsolarteam.com
Nuna 12 tijdens de kwalificatie in Darwin, Australië
Terug naar sollicitaties