Javascript is required
NL flag of the Netherlands

Partnerships

Als onderdeel van het Partnerships team ben je verantwoordelijk om de allerbeste bedrijven aan het Brunel Solar Team te verbinden.

Als onderdeel van het Marketing team ben je verantwoordelijk om de beste bedrijven aan het Brunel Solar Team te verbinden, en anderzijds om het verhaal en de missie van het team zo goed mogelijk aan het grote publiek te vertellen!  

Je zal het aanspreekpunt zijn voor alle partners van het team. Het Brunel Solar Team heeft door de jaren heen een aantal hele enthousiaste en trouwe partners aan zich verbonden. Gedurende het jaar zal je nauw contact met hen houden om samen het maximale uit de samenwerking te halen. Je zult dit bijvoorbeeld doen door samen met hen gave return te bedenken zodat het partnership verlengd kan worden. Daarnaast zul je je met enthousiasme inzetten om zoveel mogelijk nieuwe partners aan het team te verbinden (acquisitie) om genoeg geld, kennis en materialen te verzamelen om in staat te zijn een winnende zonneauto te bouwen.

Vind jij het leuk om je technische kennis aan te vullen met kennis over bedrijven en contractonderhandelingen? Leren hoe je bedrijven overtuigd deel te worden van ons partner bestand? Samen met hen de meeste vette evenementen neerzetten? Solliciteer dan voor de functie partnerships bij het Brunel Solar Team!

Heb je nog vragen? Kom dan vooral langs bij een van de interesse activiteiten of stuur je vragen naar

sollicitatie@brunelsolarteam.com

Aanmelden

Solliciteer nu door je  CV en motivatiebrief op te sturen naar sollicitatie@brunelsolarteam.com. Vermeld je contactgegevens in je CV en geef in je motivatiebrief aan welke functie(s) je interessant vindt en waarom. Aanmelden kan tot 10 maart 2023 23:59!

Heb je nog vragen? Aarzel niet en stuur een mail naar sollicitatie@brunelsolarteam.com of kom langs op een van de interessemomenten!

Solliciteer nu voor het avontuur van je leven!

sollicitatie@brunelsolarteam.com
Nuna 12 tijdens de kwalificatie in Darwin, Australië
Terug naar sollicitaties