Javascript is required
NL flag of the Netherlands

Public Relations

Als PR verantwoordelijk is het jouw taak om het verhaal en de missie van het team zo goed mogelijk aan het grote publiek te vertellen!

Als verantwoordelijke voor Public Relations ben je onderdeel van het marketing team. Samen met de rest van marketing zorg jij ervoor dat het team goed in de markt staat en dat jullie allemaal mensen inspireren. Dit zal je doen door bijvoorbeeld vette social content te maken. Vette video’s, social campagnes en de wrap van Nuna! Maar je bent ook hét aanspreekpunt voor alle Nederlandse pers (en daarbuiten), en zal je zelf persberichten schrijven om deze actief naar de pers te sturen. In contact komen met de pers en zorgen dat Nuna en jullie missie zo vaak en goed mogelijk naar voren komen is een leuke en uitdagende taak. 

Daarnaast zul je de vetste evenementen organiseren zoals de teambekendmaking en autopresentatie en zal je presentaties door heel het land geven om zo veel mogelijk mensen te vertellen over Nuna.

Je zal leren dat je met een klein team veel meer kan bereiken dan je ooit had gedacht. Vanuit die mindset zul je ongetwijfeld bij dit team ook je eigen grenzen gaan opzoeken (er misschien wel overheen gaan). Verder maak je grote stappen in het leren hoe het er in de mediawereld aan toe gaat. Wat voor bericht werkt wel, wat niet, en wat vindt het publiek gaaf om te zien? Ook leer je hoe het is om de social kanalen te beheren van een team dat veel volgers telt. Lijkt dit je leuk? Solliciteer dan op de functie PR bij het Brunel Solar Team!

Heb je nog vragen? Kom dan vooral langs bij een van de interesse activiteiten of stuur je vragen naar

sollicitatie@brunelsolarteam.com

Aanmelden

Solliciteer nu door je  CV en motivatiebrief op te sturen naar sollicitatie@brunelsolarteam.com. Vermeld je contactgegevens in je CV en geef in je motivatiebrief aan welke functie(s) je interessant vindt en waarom. Aanmelden kan tot 10 maart 2023 23:59!

Heb je nog vragen? Aarzel niet en stuur een mail naar sollicitatie@brunelsolarteam.com of kom langs op een van de interessemomenten!

Solliciteer nu voor het avontuur van je leven!

sollicitatie@brunelsolarteam.com
Nuna 12 tijdens de kwalificatie in Darwin, Australië
Terug naar sollicitaties