Javascript is required
NL flag of the Netherlands

Software Engineer

Als Software Engineer bij het Brunel Solar Team zal je je bezig houden met een breed scala aan taken. Van de optimalisatieproblemen van aerodynamica tot de telemetrie-app in de volgauto van Nuna, het team zal naar jou kijken voor het programmatisch oplossen van allerhande complexe problemen. Jouw kennis van en enthousiasme voor software engineering en alles wat daarbij komt kijken zal bijdragen aan belangrijke keuzes, een betrouwbare auto en uiteindelijk een race om nooit te vergeten!

Tijdens je jaar zal je praktische kennis opdoen als nooit tevoren. Met een variatie aan interdisciplinaire projecten waar je bijna alleen maar van kan dromen, zal je je geen moment hoeven te vervelen, is er altijd wat leuks te doen en elke dag iets nieuws te leren. Of je nou bestaande code wil verbeteren, je eigen draai wil geven aan een probleem of nieuwe software wil ontwikkelen. Van creatieve oplossingen tot innovatieve optimalisatiescripts, en zelfs het brein van Nuna, de boardcomputer gebouwd op Linux en C++. Er is geen aspect aan een zonneauto waar geen code voor nodig is.

Dus vind jij programmeren leuk? Zie je in elk probleem een oplossing? En wil je een praktische toepassing voor je kennis? Solliciteer dan voor de functie Software Engineer bij het Brunel Solar Team en versterk Nuna 13 met jou softwarekennis!

Heb je nog vragen? Kom dan vooral langs bij een van de interesse activiteiten of stuur je vragen naar

sollicitatie@brunelsolarteam.com

Aanmelden

Solliciteer nu door je  CV en motivatiebrief op te sturen naar sollicitatie@brunelsolarteam.com. Vermeld je contactgegevens in je CV en geef in je motivatiebrief aan welke functie(s) je interessant vindt en waarom. Aanmelden kan tot 10 maart 2023 23:59!

Heb je nog vragen? Aarzel niet en stuur een mail naar sollicitatie@brunelsolarteam.com of kom langs op een van de interessemomenten!

Solliciteer nu voor het avontuur van je leven!

sollicitatie@brunelsolarteam.com
Nuna 12 tijdens de kwalificatie in Darwin, Australië
Terug naar sollicitaties