Javascript is required
NL flag of the Netherlands

Strateeg

Een snelle zonnewagen is weinig waard als je hem niet slim gebruikt. Als Strateeg bepaal jij hoe snel de Nuna moet rijden om zo snel mogelijk bij de finish te komen. Daarbij kijk je ook naar het weer. Ga je bijvoorbeeld wat harder rijden om voor de wolken te blijven? Of rem je af als je meer tegenwind verwacht? Met behulp van een algoritme dat je zelf ontwerpt, bereken jij de optimale strategie om als winnaar over de finishlijn te racen.

Maar het werk van een Strateeg omvat veel meer. In de ontwerpfase help je de andere tech-disciplines door mee te denken en te rekenen welke innovaties het meeste opleveren. Kies je bijvoorbeeld voor een efficiëntere motor als je weet dat hij veel zwaarder weegt? Met een kwantitatieve analyse hak jij de knoop door bij ontwerpkeuzes. En wanneer de auto eenmaal is gebouwd, onderzoek jij hoeveel energie het zonnepaneel oplevert en hoeveel energie de auto verbruikt. Met deze modellen kan je het meest uit Nuna halen om zo de World Solar Challenge te winnen.

Ben jij analytisch sterk en deins je niet terug voor een wiskundesommetje? Vind je het leuk om aan de frontlinie te staan tijdens de race, en kan je helder nadenken en presteren onder druk? Dan is de rol van Strateeg bij Nuna 13 perfect voor jou! Solliciteer nu of kom langs bij een van onze voorlichtingsactiviteiten om meer te ontdekken over deze uitdagende functie bij het Brunel Solar Team.

Heb je nog vragen? Kom dan vooral langs bij een van de interesse activiteiten of stuur je vragen naar

sollicitatie@brunelsolarteam.com

Aanmelden

Solliciteer nu door je  CV en motivatiebrief op te sturen naar sollicitatie@brunelsolarteam.com. Vermeld je contactgegevens in je CV en geef in je motivatiebrief aan welke functie(s) je interessant vindt en waarom. Aanmelden kan tot 10 maart 2023 23:59!

Heb je nog vragen? Aarzel niet en stuur een mail naar sollicitatie@brunelsolarteam.com of kom langs op een van de interessemomenten!

Solliciteer nu voor het avontuur van je leven!

sollicitatie@brunelsolarteam.com
Nuna 12 tijdens de kwalificatie in Darwin, Australië
Terug naar sollicitaties