Javascript is required
NL flag of the Netherlands
Het team legt de carbon vezels in de mal van de auto

Structural Engineer

Als structural engineer bij het Brunel Solar Team houd je je een jaar lang bezig met het ontwerpen, optimaliseren én realiseren van het composieten skelet van Nuna. Hieronder valt zowel de buitenvorm die Aero ontworpen heeft als het sterke skelet waar alle onderdelen op gemonteerd zullen worden.

Hiervoor zal je veel moeten samenwerken met andere disciplines om alles zo compact, praktisch en licht mogelijk in Nuna verwerkt te krijgen. Je zal werken met software als CATIA en/of Ansys, ontwerpt je eigen mallen en krijgt veel verantwoordelijkheden over materiaal en inkoop. Later in het jaar ga je samen met +- 6 andere teamgenoten op productie. Daar bouw je in ongeveer 3 maanden met je eigen handen Nuna, laagje voor laagje. Je leert heel veel over de productieprocessen van composieten en je werkt elke dag met carbon en glasvezel. Als expert op de werkvloer zal je de productiegroep managen en zorgen dat Nuna licht en sterk wordt en daarnaast op tijd af komt. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het verkrijgen van alle benodigde spullen, de planning en hoe het gemaakt moet worden. Jij gaat de eerste zijn die Nuna echt tot leven ziet komen.

De structural engineers van het solar team zijn vaak praktisch ingestelde, hands-on mensen die met snelle out-of-the box oplossingen komen voor problemen. Als structural engineer is het belangrijk dat je goed kan samenwerken, handig bent en goed het overzicht kan houden.

Heb je nog vragen? Kom dan vooral langs bij een van de interesse activiteiten of stuur je vragen naar

sollicitatie@brunelsolarteam.com

Aanmelden

Solliciteer nu door je  CV en motivatiebrief op te sturen naar sollicitatie@brunelsolarteam.com. Vermeld je contactgegevens in je CV en geef in je motivatiebrief aan welke functie(s) je interessant vindt en waarom. Aanmelden kan tot 10 maart 2023 23:59!

Heb je nog vragen? Aarzel niet en stuur een mail naar sollicitatie@brunelsolarteam.com of kom langs op een van de interessemomenten!

Solliciteer nu voor het avontuur van je leven!

sollicitatie@brunelsolarteam.com
Nuna 12 tijdens de kwalificatie in Darwin, Australië
Terug naar sollicitaties