Javascript is required
NL flag of the Netherlands

Team Leider

Als teamleider van het Brunel Solar Team heb je meerdere verantwoordelijkheden en taken. Je bent voornamelijk bezig om ervoor te zorgen dat jouw team gedurende het jaar en tijdens de race functioneert als echt één sterk en hecht team! Verder zul je ook samen met de marketing discipline contact hebben met partners denk bijvoorbeeld aan contractbesprekingen, presentaties en meer.

Het management van het Brunel Solar Team is verantwoordelijk om het team optimaal te laten presteren zodat de beste zonneauto gebouwd kan worden. Het management bestaat uit drie teamleden met ieder een eigen takenpakket. 

De teamleider is verantwoordelijk voor het team zelf. Bij het Brunel Solar Team is er een klein en hecht team. Het bouwen van zo’n hecht team en transformeren in een race team is daarbij een kerntaak. ‘Hoe kan iemand het maximale uit zichzelf halen? Hoe verbind je persoonlijke doelen aan het teamdoel? Hoe zit iedereen in z’n vel? Hoe kunnen we de verschillende persoonlijkheden optimaal benutten? Hoe bouw je een echt race team?’ zijn een voorbeeld van de vragen waar een teamleider zich mee bezig houdt. 

Verder is de teamleider ook veel bezig met partnerships om de relaties met de vele partners te onderhouden. Samen met de andere twee van het management wordt de globale planning van het jaar gemaakt.

Mocht je nog vragen hebben, kom dan langs op één van onze interesse activiteiten of stuur je vragen naar

sollicitatie@brunelsolarteam.com

Aanmelden

Solliciteer nu door je  CV en motivatiebrief op te sturen naar sollicitatie@brunelsolarteam.com. Vermeld je contactgegevens in je CV en geef in je motivatiebrief aan welke functie(s) je interessant vindt en waarom. Aanmelden kan tot 10 maart 2023 23:59!

Heb je nog vragen? Aarzel niet en stuur een mail naar sollicitatie@brunelsolarteam.com of kom langs op een van de interessemomenten!

Solliciteer nu voor het avontuur van je leven!

sollicitatie@brunelsolarteam.com
Nuna 12 tijdens de kwalificatie in Darwin, Australië
Terug naar sollicitaties