Javascript is required
NL flag of the Netherlands

Technisch Manager

Als Technisch Manager van het Brunel Solar Team is jouw hoofdtaak om ervoor te zorgen dat de auto op tijd afkomt voor de race! Daarbij hoort dus een gezonde portie van plannen en deadlines.

Het management van het Brunel Solar Team is verantwoordelijk om het team optimaal te laten presteren zodat de beste zonneauto gebouwd kan worden. Het management bestaat uit drie teamleden met ieder een eigen takenpakket. 

De technisch manager is samen met de chief engineer verantwoordelijk voor het technische gedeelte van het team. Het is jouw hoofdtaak om er voor te zorgen dat de zonneauto binnen de planning en volgens het budget af komt, precies op tijd om naar Australië te vertrekken.

Samen met de chief engineer zorg je voor een goede integratie van de technische projecten. Je praat veel met de verschillende disciplines om een goed overzicht te hebben van de uitdagingen en prioriteiten. Werken aan de budgetten, met alle verschillende inkomsten en uitgaven, hoort ook bij dat overzicht. 

Als technisch manager is het belangrijk om goed overzicht te kunnen houden en bruggen te kunnen slaan tussen verschillende disciplines. Houd jij van structuur aanbrengen in complexe projecten en ben je technisch breed geïnteresseerd? Dan past deze functie bij jou!

Heb je nog vragen? Kom dan vooral langs bij een van de interesse activiteiten of stuur je vragen naar

sollicitatie@brunelsolarteam.com

Aanmelden

Solliciteer nu door je  CV en motivatiebrief op te sturen naar sollicitatie@brunelsolarteam.com. Vermeld je contactgegevens in je CV en geef in je motivatiebrief aan welke functie(s) je interessant vindt en waarom. Aanmelden kan tot 10 maart 2023 23:59!

Heb je nog vragen? Aarzel niet en stuur een mail naar sollicitatie@brunelsolarteam.com of kom langs op een van de interessemomenten!

Solliciteer nu voor het avontuur van je leven!

sollicitatie@brunelsolarteam.com
Nuna 12 tijdens de kwalificatie in Darwin, Australië
Terug naar sollicitaties